DNA

Ojojoj!

Vi tar steg framåt som församlingsplantering. Vi har fattat flera viktiga beslut senaste dagarna och det är riktigt spännande. En nyhet som jag härmed presenterar är att under november och december har vi tre träffar som vi kallar DNA. Det är tillfällen där vi undervisar utifrån Tjugofyrakyrkans vision och värderingar. Vi planerar för kommande steg i kyrkans utveckling. Vi ber till Gud och delar drömmar och idéer. Vi utvärderar och hämtar ny inspiration. Vi hänger och fikar. Vi skriver historia.

Det här är hjärtat i det som ska bli Tjugofyrakyrkan och vi välkomnar alla dem som är med i en smågrupp, ett av de team som gör Femton:nollnoll eller dem som är genuint intresserade av att se kyrkan från insidan. Dessa DNA-träffar hålls hemma hos oss på Flädervägen 19 i Tullinge. Vi har ett stort kök och ett stoort vardagsrum så det får lätt plats väldigt många människor. Kontakta oss gärna om du undrar något.

Klockan 15, söndagen den 21/11, 28/11 och 19/12.Var med från början nu när starten av Tjugofyrakyrkan bara är några månader bort!

/Nicklas

One thought on “DNA