En heldag som kyrka

Wow, vilken söndag!
Det var så roligt att vara kyrka igår. Först att träffa vårt dreamteam på förmiddagen och rigga allt för eftermiddagen. Det är bara så roligt att jobba tillsammans när alla har sina roller och sköter dem med bravur. Flera gånger under dagen igår blev jag tvungen att stanna upp och bara fascineras över den energi och glädje som teamet jobbar med. Det känns verkligen superkul!

Det blev lite stressigt men vi blev klara med allt och folk droppade in från tjugo i tre ungefär. Alla bjöds som vanligt på en riktigt snygg välkomstdrink och minglade en stund innan bandet kickade igång Femton:nollnoll med Catch me.

Helt seriöst, jag har aldrig hört bandet så bra som igår, jag kände stolthet. Jag berättade vad Tjugofyrakyrkan är och vart vi är på väg. Lydia predikade bättre än någonsin och fler nya låtar spelades. Det var härlig stämning och en hel del skratt bland de ca 45 gästerna.

Det tog knappt en timme, sen blev alla bjudna på bl.a. hembakta lyxiga minimuffins och nåt att dricka. Folk stannade kvar läääänge. Det verkade som att de trivdes och då trivdes jag också. Nerrigg och hem med alla våra grejjer, en heldag med Tjugofyrakyrkan and friends och jag är bara glad och uppmuntrad av att få höra alla intryck och berättelser om vad olika människor sagt och upplevt under gårdagen. Gud var där, så mycket vet jag!

Nästa Femton:nollnoll är söndagen den 3/10
Jag är så tacksam… Tack Jesus!

/Nicklas

2 thoughts on “En heldag som kyrka

  1. Ja, sjukt bra var det! Jag satt med ett leende på läpparna hela tiden, så imponerad och stolt var jag!

Comments are closed.