Smågrupper

Mingel

1 Johannesbrev 4:7
Mina kära, låt oss älska varandra, ty kärleken kommer från Gud, och den som älskar är född av Gud och känner Gud. Men den som inte älskar känner inte Gud, eftersom Gud är kärlek.

Så uppenbarades Guds kärlek hos oss: han sände sin ende son till världen för att vi skulle få liv genom honom. Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud utan att han har älskat oss och sänt sin son som försoningsoffer för våra synder.

En del av Tjugofyrakyrkans vision är att vara en dygnet-runt-kyrka som fungerar genom vänskap där människor delar livet med varandra och att hjälpa människor att växa och bli mer som Jesus.

Tjugofyrakyrkans smågrupper är ett sätt att skapa förutsättningar för att den visionen ska bli verklighet. Smågrupperna träffas en vardagskväll varannan vecka på flera olika platser runtom i södra Stockholm – vi har grupper utspridda på veckans alla vardagar. Vi läser Bibeln, ber, fikar och lär känna varandra.

För att vara med krävs inga förkunskaper eller tro. Varje grupp består av 5-10 personer, och du kan komma som du är, precis som man alltid kan i Tjugofyrakyrkan. Välkommen du också!