Tjugofyrakarat

kyrkan_nicklaskarat

Matteus evangelium 18:1-5
I samma stund kom lärjungarna fram till Jesus och frågade: ”Vem är störst i himmelriket?” Då kallade han till sig ett barn och ställde det mitt ibland dem och sade: ”Jag säger er sanningen: Om ni inte omvänder er och blir som barnen kommer ni inte in i himmelriket. Den som ödmjukar sig som det här barnet, han är den störste i himmelriket. Och den som tar emot ett sådant barn i mitt namn tar emot mig.

Varje söndag klockan 11-11:30  har Tjugofyrakarat, vår barnkyrka för barn som är tre år och uppåt, öppet. Här firar barnen sin egen gudstjänst med musik och dans, bibelberättelser och pyssel.

Barnen är indelade i två grupper:

Rubinerna: För barn 3-6 år. Här träffas vi för att sjunga, leka och lyssna på bibelberättelser tillsammans.

Diamanterna, För barn i skolålder; 7-12 år. Här är fokus mycket på samtal tillsammans, allt utifrån vad Bibeln kan lära oss.

Efter samlingen, när gudstjänsten börjar kl 11:30, är det fri lek för barnen i barnrummen, alternativt att de naturligtvis får vara med under gudstjänsten. Men under gudstjänsttid har vi ingen organiserad samling eller barnpassning.