Romarbrevet 12:1

Därför ber jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära er själva som ett levande och heligt offer som behagar Gud. Det skall vara er andliga gudstjänst.

Anpassa er inte efter denna världen, utan låt er förvandlas genom förnyelsen av era tankar, så att ni kan avgöra vad som är Guds vilja: det som är gott, behagar honom och är fullkomligt.

Varje söndag klockan 15 samlas vi i Tjugofyrakyrkan för en enkel stund av gemenskap, precis som många miljoner kristna över hela världen gör. Då får vi möjlighet att sätta en ton för veckan som ligger framöver, vi får sätta fokus på något större än oss själva oavsett hur vårt liv för tillfället ser ut.

Hit får jag komma som jag är – fokuset ligger inte på oss som individer utan på Gud, som vi får närma oss och som vill möta oss.

En samling i Tjugofyrakyrkan består av att vi sjunger tillsammans – alla sångtexter visas på skärmar så att du enkelt kan följa med. Vi ber tillsammans, och vi lyssnar på undervisning utifrån Guds ord. Gudstjänsten håller på i cirka en timma, och under tiden för samlingen har barnen fri lek i något av lekrummen. Barnens egen samling startar nämligen redan klockan 14.30, och där sjunger vi och lyssnar på något ur Bibeln – precis som för de vuxna men anpassat för barn!

För tillfället håller vi våra samlingar i Flemingsbergs kyrka, Diagnosvägen 16, ingången på kortsidan. Kommer du från Flemingsbergs centrum tar du rulltrappan upp, så är du precis vid kyrkan.

Välkommen!